Placinta De Porc Franceza Canadiana "Tourti Otrivre"

Placinta De Porc Franceza Canadiana
Placinta de porc franceză canadiană "Tourti Otrivre" ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 578 calorii. Această rețetă este plăcută de 21 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, morcov, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 50%. Încercați Tourtiere (Plăcintă De Porc Franceză Canadiană), Franceză Canadiană Tourtiere I, și Franceză Canadiană Tourtiere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
CHUTNEY de stafide de mere: încălziți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
UntUnt
StafideStafide
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se adaugă ceapa și se sotează 2-3 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați mere și ingredientele rămase. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 20-30 de minute sau până când merele sunt moi și lichidul s-a evaporat. Se răcește înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
4
TOURTIERE: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați carne de porc măcinată și gătiți, despărțindu-vă cu spatele unei linguri de lemn timp de 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
7
Adăugați ceapa, morcovii și usturoiul. Gatiti 2-3 minute si adaugati condimente si ierburi. Gatiti inca 1-2 minute si amestecati cartoful. După încă 1-2 minute adăugați bulion. Se aduce la fierbere, apoi se reduce la foc mic timp de 2-3 minute sau până când lichidul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CartofiCartofi
CondimenteCondimente
BulionBulion
IerburiIerburi
8
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
9
Îndepărtați frunza de dafin și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
10
Transferați amestecul de porc într-una din cojile de plăcintă pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Carne De PorcCarne De Porc
11
Scoateți a doua coajă de plăcintă din tava de folie pe o suprafață de lucru ușor aromată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Rulați produse de patiserie cu un sucitor ușor aromat până la o rundă de 10 inci (25cm).
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
13
Așezați deasupra plăcintei umplute și apăsați marginile pentru a sigila. Tăiați orice exces de patiserie și flaut marginile.
14
Tăiați o mică fantă în partea de sus pentru a permite aburului să scape. Folosiți resturile de patiserie pentru a face frunze decorative, dacă doriți.
15
Ungeți partea superioară a plăcintei cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
16
Coaceți timp de 20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista