Placinta De Mei
Placinta de mei necesită în jur 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 215 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 38 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, ceapă, mei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Mei Methi Pulao-Coada Vulpii mei Pulav cu frunze de schinduf - Indian mei s, Pudina mei orez-Pudina Korran Annam - Indian Coada Vulpii mei s, și Pufuri De Mei.
Instrucțiuni
Aduceți 1 cană de apă și ovăz la fiert într-o cratiță; reduceți căldura și fierbeți până când apa este absorbită, 10 minute. Aduceți 1 1/2 căni de apă și mei la fiert într-o cratiță separată; reduceți căldura și fierbeți până când apa este absorbită și meiul este fraged, 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Combinați ovăz, mei, ceapă, morcov, țelină, cartof, ulei de șofrănel, tamari, ienibahar, nucșoară, cuișoare, sare și piper negru împreună într-un bol mare; se amestecă bine.
Apăsați 1 patiserie cu crustă de plăcintă într-o tigaie de plăcintă de 9 inci.
Se toarnă umplutura în crusta de plăcintă. Se acoperă cu a doua patiserie cu crustă de plăcintă; ciupiți marginile împreună. Pierceți câteva zone ale crustei superioare pentru a permite plăcintei să se ventileze în timpul coacerii.
Ungeți crusta superioară cu ou bătut.
Coaceți plăcintă în cuptorul preîncălzit până când crusta este maro auriu, aproximativ 40 de minute.