Placinta cu spanac-Matzo necesita in jur 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 317 calorii. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână matzos, lapte de soia, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Bulion de pui șofran cu bile matzo de spanac, Matzo Brei cu spanac cremă și ceapă crocantă, și Luminat Matzo Brei aka matzo prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Căldură.
2
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați usturoiul și spanacul și gătiți, amestecând, până la fierbinte. Apoi adăugați 1/2 din Tofutti și 1/4 cană de lapte, amestecați până se omogenizează bine și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
4
Puneți restul de Tofutti într-un blender împreună cu restul de lapte de soia și nucșoară. Se amestecă până se omogenizează. Pune deoparte. Mash tofu bine cu un masher de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Soia
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați drojdia nutritivă, oregano, suc de lămâie, măsline kalamata, cayenne și chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie Nutritivă
Măsline Kalamata
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
6
Se amestecă bine, apoi se adaugă în tigaie cu spanacul. Se amestecă până se combină și apoi se adaugă sare și piper proaspăt măcinat după gust. Preîncălziți cuptorul la 204°.pulverizați un vas de copt de 9 de 13 inci cu spray antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Așezați două dintre matzos în fundul tăvii de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
8
Se toarnă aproximativ 1/4 cană din amestecul de Tofutti peste ele și se folosește o perie pentru a acoperi bine matzos. Acoperiți cu jumătate din spanac. Puneți încă două matzos peste spanac, acoperiți cu încă 1/4 cană de amestec de Tofutti și acoperiți cu spanacul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Matzo
9
Puneți ultimele două matzos deasupra, acoperiți cu restul de Tofutti și presărați cu nuci de pin. Pulverizați ușor cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Matzo
10
Coaceți neacoperit aproximativ 20-30 de minute, până devin aurii și setați. Se răcește timp de 10 minute înainte de tăiere și servire.