Placinta Cu Nuci Pecan
Rețeta plăcintă cu Pecan stea este gata în aproximativ 1 oră și 13 minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Pentru 66 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 226 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți zahăr brun ferm, unt, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 14%. Încercați Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, Plăcintă cu pecan de arțar condimentat cu anason stelat, și Plăcintă Cu Pecan De Arțar Condimentat Cu Anason Stelat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul pentru coajă de patiserie clasică și stele de patiserie.
Rulați trei sferturi de aluat la 1/8 " grosime pe o suprafață ușor făinată.
Așezați într-o farfurie de plăcintă de 9"; tăiați excesul de patiserie de-a lungul marginilor. Îndoiți marginile sub și sertizați.
Așezați patiseria la frigider în timp ce pregătiți stele de patiserie și umplutură de plăcintă.
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Rulați aluatul rămas la 1/8 " grosime pe o suprafață ușor făinată. Folosind un tăietor în formă de stea de 1", decupați 12 stele. Repetați procedura folosind un tăietor în formă de stea de 1 1/2 " pentru a tăia 5 stele.
Transferați stelele pe foaia de copt pregătită.
Bateți împreună 1 ou și smântână într-un castron mic.
Scoateți produsele de patiserie din frigider.
Perie ou se spală peste stele de patiserie și în jurul valorii de margine sertizat de patiserie.
Bateți 3 ouă rămase într-un castron.
Bateți zahărul brun și următoarele 4 ingrediente; se amestecă nucile pecan tocate.
Se toarnă umplutura în coajă de patiserie. Aranjați jumătățile de pecan în jurul marginii exterioare a umpluturii. Aranjați stele de patiserie deasupra plăcintei.
Coaceți la 350 pe raftul inferior al cuptorului timp de 50 până la 55 de minute sau până când umplutura este setată și stelele de patiserie sunt rumenite.
Transferați într-o grătar pentru a se răci complet.
Plăcintă cu nuci Pecan cu Grand Marnier: pregătiți rețeta principală conform instrucțiunilor de mai sus, dar adăugați 2 linguri. Grand Marnier pentru umplere și înlocuire 1 linguriță. extract de portocale pentru vanilie.
Coaceți conform instrucțiunilor.
Chocolate Pecan Pie: pregătiți rețeta principală conform instrucțiunilor de mai sus, dar adăugați 2 (1-oz.) pătrate ciocolată neîndulcită, topită, pentru a umple împreună cu untul.
Coaceți conform instrucțiunilor.