Placinta Cu Dovleac Br.... L.......
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 341 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați dovleac, aluat de crustă de plăcintă fulgioasă, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 72 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Churro Plăcintă Cu Dovleac Cheesecake Daneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 12 inci.
Transferați în vasul de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci. Îndoiți consola sub și sertizați decorativ. Pierce aluatul peste tot cu furculita. Înghețați 15 minute. Crusta de linie cu folie; umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Coaceți până când părțile sunt setate, aproximativ 12 minute.
Îndepărtați folia și fasolea. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Bateți dovleacul și 3/4 cană de zahăr într-un castron mare pentru a amesteca.
Bateți ouăle, apoi smântâna, condimentele și sarea.
Se toarnă umplutura în crustă caldă.
Coaceți plăcinta până când umplutura este așezată în centru, aproximativ 50 de minute.
Transferați plăcinta în raft; se răcește 30 de minute. Se răcește până se răcește, cel puțin 2 ore și până la 1 zi.
Presărați plăcinta uniform cu 2 linguri de zahăr. Se fierbe până se topește zahărul și începe să se caramelizeze, întorcând plăcinta chiar și pentru rumenire, aproximativ 1 minut.
Lăsați plăcinta să stea până când toppingul se întărește, aproximativ 20 de minute.
Presărați din nou plăcinta cu restul de 2 linguri de zahăr. Se fierbe din nou până se rumenesc zahărul, aproximativ 1 minut. Puneți la frigider plăcinta până când toppingul se întărește, aproximativ 30 de minute.
Serviți sau păstrați la frigider nu mai mult de 2 ore.