Placinta cu dovleac a sarei
Placinta de dovleac a sarei este o vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 162 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, ghimbir măcinat, piure de dovleac și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Placinta cu dovleac a sarei, Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, și Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Combinați zahărul, sarea, scorțișoara, nucșoara, ghimbirul, ienibaharul, cuișoarele, piureul de dovleac, laptele evaporat și ouăle; amestecând până se omogenizează.
Se toarnă aluatul în coaja de plăcintă pregătită.
Coaceți la 425 grade F (220 grade C) timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C). Continuați să coaceți încă 40 de minute sau până când plăcinta este fermă.