Placinta Cu Broccoli
Această rețetă face 4 porții cu 261 calorii, 19g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți amestec de supă de ceapă, roșii cherry, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Plăcintă Cu Cireșe, Butterfinger Pie, și Plăcintă Proaspătă De Mure.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare. Umpleți un castron mare cu apă cu gheață.
Tăiați broccoli în flori. Când apa fierbe, adăugați floretele și un vârf mare de sare. Gatiti pana cand broccoli este doar fraged, aproximativ 3 minute.
Scurgeți și scufundați floretele în apa cu gheață pentru a opri gătitul. Când sunt bine răcite, scurgeți-le și întindeți-le pe un prosop de hârtie căptușit foaie tigaie să se usuce.
Într-un castron mic, amestecați împreună iaurtul, crema de brânză și amestecul de supă de ceapă.
Transferați amestecul de iaurt într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Aranjați broccoli, pe un platou de servire, tăiați părțile în jos, astfel încât să formeze un aspect asemănător plăcintei.
Tăiați vârful de pe colțul pungii și țeviți un design de lucru cu zăbrele peste broccoli.
Garnisiți cu roșiile cherry și serviți.