Placinta Cu Broccoli

Placinta Cu Broccoli
Această rețetă face 4 porții cu 261 calorii, 19g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți amestec de supă de ceapă, roșii cherry, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Plăcintă Cu Cireșe, Butterfinger Pie, și Plăcintă Proaspătă De Mure.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare. Umpleți un castron mare cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Tăiați broccoli în flori. Când apa fierbe, adăugați floretele și un vârf mare de sare. Gatiti pana cand broccoli este doar fraged, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
3
Scurgeți și scufundați floretele în apa cu gheață pentru a opri gătitul. Când sunt bine răcite, scurgeți-le și întindeți-le pe un prosop de hârtie căptușit foaie tigaie să se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Într-un castron mic, amestecați împreună iaurtul, crema de brânză și amestecul de supă de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Transferați amestecul de iaurt într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Aranjați broccoli, pe un platou de servire, tăiați părțile în jos, astfel încât să formeze un aspect asemănător plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
6
Tăiați vârful de pe colțul pungii și țeviți un design de lucru cu zăbrele peste broccoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
7
Garnisiți cu roșiile cherry și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista