Placate New York benzi friptură cu legume la gratar

Placate New York benzi friptură cu legume la gratar
Placate New York benzi friptură cu legume la gratar ar putea fi doar fără gluten rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 2. Pentru 12,96 USD pe porție, această rețetă acoperă 63% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 103G de proteine, 87G de grăsime, și un total de 1454 calorii. Această rețetă de la Allrecetes necesită piper, scânduri de cedru netratate, condimente de usturoi și ierburi și roșii. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, care este minunat. Rețete similare sunt Placate New York benzi friptură cu legume la gratar, Friptură de New York la grătar cu sos de friptură de bere și melasă, și Friptură de New York la grătar cu Salsa Verde.

Instrucțiuni

1
Înmuiați scândurile la grătar în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2
Tăiați grăsimea din fripturi și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
Așezați fripturile într-o pungă de plastic cu fermoar cu 2 linguri de ulei de măsline și uleiul de nucă. Masați uleiul în fripturi-îmi place să le bat puțin cu pumnii. Gândiți-vă la gestionarea furiei. Măcinați sarea și piperul și strângeți-le în pungă pentru a acoperi fripturile. Se da la frigider cel putin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ulei De NucUlei De Nuc
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Așezați dovleceii, dovleceii galbeni, ardeiul gras portocaliu, roșiile și cartofii roșii pe o tavă de copt și aruncați-le cu încă 2 linguri ulei de măsline, usturoi și condimente de ierburi, un vârf de sal de mare și un vârf de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PortocaliuPiper Portocaliu
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Cartofi RoșiiCartofi Roșii
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Așezați scândurile umede pe grătarul fierbinte, închideți capacul și lăsați-le timp de 3 până la 5 minute sau până când sunt ușor carbonizate pe fund. Întoarceți scândurile și așezați fripturile pe o scândură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Transferați legumele amestecate din tava de copt pe cealaltă scândură. Închideți capacul grătarului și gătiți la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume MixteLegume Mixte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru Strip Steak. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot suporta un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista