Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pizzetele la grătar. Această rețetă servește 6 și costă 5,05 USD pe porție. O porție conține 765 calorii, 34G de proteine, și 57G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți sare kosher, ouă, brânză taleggio și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Pizzete la grătar cu Parmigiano, Prosciutto și Ruculan și cu Taleggio și Puttanesca, Fig & prosciutto pizzettas, și Pizzettas para la merienda pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți aluatul: umpleți o cană de măsurare lichidă sau un castron mic cu 1/2 cană de apă caldă (nu fierbinte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați drojdia și zahărul și amestecați cu o furculiță; lăsați să stea 15 minute. Partea de sus a apei va bule și va mirosi foarte drojdie-asta este ceea ce vrei!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Combinați făina și sarea într-un castron mare. Faceți o fântână în centrul făinii și turnați uleiul de măsline și amestecul de drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Folosind o furculiță, amestecați treptat făina în amestecul de drojdie până când se combină în cea mai mare parte, apoi amestecați cu mâinile pentru a aduce aluatul împreună. Întoarceți-vă pe o suprafață curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Frământați aluatul până se omogenizează, pudrând cu făină după cum este necesar. Ungeți ușor un bol; adăugați aluatul, acoperiți cu folie de plastic și puneți-l deoparte într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Pregătiți toppingurile: pentru pizza prosciutto-rucola, faceți uleiul de chile: aduceți ardeii iute și uleiul de măsline la foc mic; scoateți de pe foc și lăsați să se absoarbă 1 oră. (Acest lucru face ulei suplimentar; depozitați într-un recipient sigilat timp de până la 1 săptămână.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Ulei De Chili
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Piept De Pui La Rotisor
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
1
Amestecați roșiile, măslinele, caperele și fulgii de ardei roșu într-un bol; adăugați sare și stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De Porumb
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Preîncălziți grătarul: Preîncălziți un grătar la înălțime medie (nu doriți să fie prea cald sau crustele vor arde înainte ca brânza să se topească).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Periați grătarul pentru a îndepărta orice cruzime.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Întindeți aluatul: întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și împărțiți-l în 6 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Rotiți fiecare piesă într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Folosiți un sucitor pentru a rostogoli fiecare bilă într-un oval neregulat, pudrând cu făină după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
7
Pentru cruste subțiri, folosiți-vă mâinile pentru a întinde ușor aluatul și mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Legare
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
8
Stivați aluatul între straturi de folie de plastic și îndreptați-vă spre grătar (sau înfășurați și refrigerați peste noapte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Fulgi De Legume
9
Grătați crustele: ungeți grătarul (Anne folosește un prosop înfășurat și clești), apoi adăugați cu grijă câteva bucăți de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
10
Grătați până când partea de sus este bulbucată și partea de jos este marcată, aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
11
Flip cu clești și grătar până când doar marcate pe cealaltă parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
12
Scoateți din grătar și transferați pe foi de copt; repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Fulgi De Legume
13
Adăugați toppingurile: lucrați pe foile de copt, topiți crustele cu parmigiano și prosciutto, sau top cu taleggio și amestecul puttanesca; reveniți la grătar. Sparge un ou direct pe fiecare pizza prosciutto, dacă vrei. Acoperiți grătarul și gătiți până când brânza se topește și ouăle sunt setate, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Prosciutto
Brânză Taleggio
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Fulgi De Legume
1
Scoateți de pe grătar și acoperiți pizza prosciutto cu rucola; stropiți cu uleiul de chile pregătit. Topiți pizza puttanesca cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Ulei De Chili
Piept De Pui La Rotisor
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)