Pizza Veggie La Grătar
Pizza Veggie la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 466 calorii. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină, sare, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Squares Desert Squares ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Portabella La Gratar Veggie"Pizza", Pizza Veggie Individuală La Grătar, și Pizza Veggie Individuală La Grătar.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti aluatul, dizolvați drojdia în apă caldă într-un castron mare. Se amestecă 2 linguri de ulei și se lasă să stea 5 minute. Lingurați ușor făina universală în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Adăugați 3 1/2 căni de făină și sare în amestecul de drojdie; amestecați până se formează un aluat. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficientă făină rămasă, 1 lingură la un moment dat, pentru a împiedica aluatul să se lipească de mâini.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
În timp ce aluatul crește, pregătiți toppingul.
Așezați dovleceii, ardeii grași și ceapa într-un bol mare; amestecați 1 lingură ulei și piper negru, aruncând bine.
Așezați pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătați 5 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Scoateți din grătar; amestecați usturoiul.
Împărțiți aluatul în 6 porții egale, apăsând fiecare porție într-o rundă de 7 inci. Înveliți ambele părți ale rundelor de aluat cu spray de gătit.
Așezați 3 runde de aluat pe grătar. Grătați 4 minute sau până când sunt pufoase și aurii.
Scoateți din grătar. Întoarceți rundele; completați fiecare rundă cu 1 lingură de mozzarella, aproximativ o șesime din legume și 1 lingură de brânză Gruyre.
Locul topped runde pe gratar. Acoperiți și gătiți 1 1/2 minute sau până când fundul este rumenit. Repetați procedura cu restul de 3 runde de aluat, legume și brânzeturi.