Pizza Veggie ieftină ca chipsuri
Reteta pizza Veggie cheap-as-chips ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 40 minute. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 136 calorii. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați carton passata, nucșoară, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 165 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare sunt Veggie Chips, Chipsuri De Legume La Cuptor, și Chipsuri de legume la cuptor cu iaurt Curry.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la cât de mare va merge.
Întindeți 1-2 linguri de passata peste fiecare pâine plată. Strângeți cât mai multă apă din spanac (acest lucru va împiedica pizza să fie udă), apoi împrăștiați deasupra, lăsând un spațiu în centru. Împărțiți usturoiul și mozzarella între pizza, condimentând generos pe măsură ce mergeți.
Probabil că veți putea coace doar 2 pizza odată. Așa că puneți 2 pe o tavă de copt, spargeți cu grijă un ou în mijlocul fiecăruia și condimentați cu nucșoară și o parte din busuioc.
Coaceți timp de 7 minute până când brânza s-a topit și oul este gătit după bunul plac.
Repetați cu restul de pizza și ingrediente.
Se servește, garnisit cu puțin mai mult busuioc și puțin parmezan.
Tăiați în felii și împărțiți între toată lumea.
Vin recomandat: Sangiovese, Vinul Barbera, Shiraz
Pizzan în meniu? Încercați să împerecheați cu Sangiovese, Barbera Wine și Shiraz. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto