Pizza Veggie cu Pesto

Pizza Veggie cu Pesto
Pizza Veggie cu Pesto este o rețetă mediteraneană care servește 2. O porție conține 2367 calorii, 91G de proteine, și 117g de grăsime. Pentru $6.27 pe portie, această rețetă acoperă 67% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 38 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare kosher, usturoi, făină de pâine și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Funcționează bine ca un fel principal scump. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, care este mare. Încercați Pesto Veggie Pizza, Pizza Veggie cu Pesto, și Pesto Veggie Pizza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți un grătar la foc mediu-mare și închideți capacul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Lăsați grătarul să se încălzească timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Adăugați câteva pahare de ulei de măsline într-un castron mic și condimentați cu un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați prazul într-un castron mic și stropiți cu ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Presărați suprafața de lucru cu făină. Aplatizați aluatul de Pizza de casă cu mâinile și folosiți vârful degetelor în jurul marginilor pentru a defini crusta. Aplatizați centrul și întindeți pizza la o rundă de 12 inci în timp ce rotiți. Puteți să-l aruncați în aer pentru a obține o întindere frumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
7
Puneți toate sosurile, uleiul de măsline, toppingurile și lingurile așezate pe o tavă de foi lângă grătar. Trebuie să aveți totul pregătit și gata de plecare atunci când grătați pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Întoarceți o parte a grătarului în jos la mediu și mențineți cealaltă parte a grătarului pe mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Așezați aluatul pe partea medie-înaltă a grătarului și periați rapid peste tot cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Lăsați aluatul să se gătească doar până când aluatul este ferm pe fund și are câteva semne frumoase de cărbune, 1 până la 2 minute. Întoarceți aluatul pe partea mai rece a grătarului folosind fie o tavă pentru foi întoarsă cu susul în jos, fie o coajă de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Ungeți cealaltă parte a aluatului cu ulei de măsline, apoi acoperiți pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
12
Întindeți Pesto-ul de Broccoli din centru, lăsând o margine pentru crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
13
Întindeți mozzarella, apoi distribuiți uniform prazul și brânza ricotta. Închideți grătarul și gătiți până când brânza este topită și crusta este gătită, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
14
Îndepărtați cu o coajă de pizza sau o tavă pentru foi.
15
Așezați pe o tăietură și feliați și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
16
Se presară cu niște parmezan înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
17
Amestecați drojdia, apa caldă și mierea împreună în fundul unui bol mixer în picioare. Se amestecă 1/2 cană din făina universală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
18
Se amestecă până se combină.
19
Lăsați să stea până când amestecul pare spumos și spumos și drojdia este activată, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
20
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F. Odată ce cuptorul este cald, opriți-l. Îmbrăcați un mixer în picioare cu un cârlig de aluat. Ungeți un castron mare cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
21
Într-un castron mediu, amestecați împreună restul de 3/4 căni de făină universală, făina de pâine și sarea până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
22
Porniți mixerul și adăugați apa rece și uleiul de măsline în amestecul de drojdie cu bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
23
Adăugați făina prin scoopfuls. Frământați 5 minute până când aluatul se reunește într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
24
Presărați puțină făină pe tăbliță și frământați aluatul cu mâna încă un minut până când este neted și elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
25
Așezați aluatul în castron și răsturnați pentru a acoperi toate părțile cu ulei. Acoperiți cu un prosop de bucătărie și așteptați până la dublarea dimensiunii, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
26
Punch în jos și lăsați să crească din nou timp de 1 1/2 mai multe ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PunchPunch
27
Împărțiți aluatul în 2 bile de dimensiuni egale, acoperiți cu un prosop ușor umed și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de întindere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
28
Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
29
Adăugați un vârf mare de sare și amestecați broccoli. Fierbeți broccoli până când este foarte fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
30
Scurgeți broccoli într-o strecurătoare în chiuvetă și clătiți sub apă foarte rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
31
Adăugați broccoli, parmezan, fistic, busuioc, ulei de măsline și usturoi într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Condimentează pesto-ul cu un vârf mic de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional

Ingrediente

2Bucăți de caramele Heath Bar1/4-uncie pachet drojdie uscată activă1/4-uncie pachet drojdie uscată activă2creveți și cu venePiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină de pâinefăină de pâine2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.florete de broccoli (de la 3 coroane de dimensiuni medii)florete de broccoli (de la 3 coroane de dimensiuni medii)2961 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universală, plus mai mult pentru praffăină universală, plus mai mult pentru praf591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de busuioc, ambalate slabfrunze proaspete de busuioc, ambalate slab2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.mozzarella proaspătă, feliatămozzarella proaspătă, feliată1cuișoare mari1 linguriță de boia iute, afumată dacă este posibil1 linguriță de boia iute, afumată dacă este posibil12 lingurițe de pudră de usturoi1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale2creveți și cu veneSare KosherSare Kosher2Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1praz, tăiat în inele subțiripraz, tăiat în inele subțiri591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline, plus mai mult pentru castronulei de măsline, plus mai mult pentru castron2creveți și cu veneUlei de măslineUlei de măsline1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt mărunțit (mărunțit cu ochi mari pe o răzătoare de cutie)parmezan proaspăt mărunțit (mărunțit cu ochi mari pe o răzătoare de cutie)2creveți și cu veneParmezan proaspăt ras, pentru servireParmezan proaspăt ras, pentru servire2creveți și cu venePiper proaspăt măcinatPiper proaspăt măcinat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1-1/2 cani de ardei rosii dulci prajiti, scursi si tocati marunt1-1/2 cani de ardei rosii dulci prajiti, scursi si tocati marunt1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfistic prăjit, săratfistic prăjit, sărat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă călduțăapă călduță1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă receapă rece
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 15 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista