Pizza vegană la grătar (fără brânză!)

Rețeta Pizza vegană la grătar (fără brânză!) ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 30 de minute. O porție conține 272 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb, frunze de busuioc, linguri. de făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Go Dairy Free are 35 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza Fără Gluten Sandvișuri Cu Brânză La Grătar, Macaroane și brânză vegane fără lactate fără Gluten, și Brownies vegani cu nucă și ovăz fără Gluten (vegani, fără Gluten, fără cereale, fără făină, fără lactate, fără zahăr rafinat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați drojdia și zahărul în apa caldă, verificând dacă drojdia este activă (va fi spumoasă.)
Combinați făina de porumb, făina și sarea într-un bol mare de amestecare.
Turnați soluția de apă / drojdie și uleiul în amestecul uscat și lucrați ușor totul împreună până când totul este combinat. Frământați aluatul până când este mătăsos și nu se mai agață de mâini.
Rotiți-l într-o bilă, ungeți-l ușor și puneți-l într-un bol mare de amestecare. Acoperiți vasul și lăsați aluatul să crească timp de 1 oră. În timp ce crește, rupeți cârnații de soia. Saut-l în 1 linguriță. de ulei de măsline la foc mediu până se rumeneste. Pune-l deoparte. Odată ce aluatul a crescut, dați-l cu pumnul și rotiți-l într-o bilă. Făinați ușor o suprafață plană.
Rulați aluatul într-un disc de "" de """de"".
Așezați aluatul într-o tigaie adâncă de fier, o tigaie circulară sau o farfurie pentru plăcintă.
Rotiți marginea pentru a face partea exterioară mai groasă decât partea interioară.
Coaceți-l la 350 de grade timp de 10 minute.
Scoateți-l din cuptor și transferați-l pe o foaie de cookie.
Întindeți sosul de roșii deasupra, urmat de cârnații de soia, busuiocul și măslinele. Aprindeți grătarul și lăsați flăcările să se stingă. Grătiți pizza până când crusta este crocantă.