Pizza umplută în stil Chicago necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 437 de calorii, 19 g de proteine și 21 g de grăsimi fiecare. Pentru 97 de cenți per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca fel principal ieftin. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de drojdie activă, ardei gras, făină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 40%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Pizza umplută în stil Chicago, pizza umplută în stil Chicago și pizza umplută în stil Chicago sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Frunze Proaspete De Tarhon Sau 1/2 Cană Frunze Proaspete De Busuioc
Plus Mai Mult Pentru Ulei
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Sau Verde Dulce Uscat
2
Adăugați zahăr; se lasa sa stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocală (înlăturați Orice Sâmbure Albă)
3
Adăugați ulei și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(înlăturați Orice Mufă)
Căpșuni, Decojite și Tăiate Cubulețe Mici
4
Adăugați 1-1/2 căni de făină și mălai; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Puncte
Coaja De 1 Portocală (înlăturați Orice Sâmbure Albă)
5
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 4-5 minute.
6
Se pune intr-un bol uns cu unt; intoarceti o data pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Sau Verde Dulce Uscat
7
Punem aluatul în jos; se lasa sa se odihneasca 5 minute. Împărțiți în două porții, una puțin mai mare decât cealaltă. Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți o porție mai mare la 12 inchi. cerc. Apăsați pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 10 inchi uns. tigaie rezistenta la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Puncte
Punch
Stropi Colorate Sau Puncte Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Măr Granny Smith, Nedecojit, Tăiat Cubulețe Mici
8
Preîncălziți cuptorul la 375°. Într-o tigaie mare, gătiți cârnații, ardeiul verde și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pâini Pita (6 Inci), Tăiate La Jumătate și încălzite
Pizza poate fi combinată cu Sangiovese, Shiraz și Vin Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "