Pizza Prosciutto cu sos alb acidulat

Pizza Prosciutto cu sos alb acidulat
Pizza Prosciutto cu sos alb picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 332 calorii. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, lapte, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 de ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pizza Albă Cu Prosciutto, Rucola Și Roșii, Paste proaspete de scoici cu sos cremos de busuioc Alb + Prosciutto crocant, și Pizza BLT cu sos alb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 2/3 cană de apă caldă și drojdie în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu cârlig de aluat și lăsați să stea 5 minute sau până se formează bule. Cântăriți sau lingurați ușor 75 uncii făină de pâine (aproximativ 1 1/2 căni) în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
AluatAluat
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Stand MixerStand Mixer
CuțitCuțit
BolBol
2
Presărați 75 uncii făină de pâine peste amestecul de drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
DrojdieDrojdie
3
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SareSare
4
Se amestecă la viteză mică timp de 2 minute sau până când aluatul formează o bilă. Creșteți viteza la mediu și amestecați 8 minute sau până când este netedă și elastică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Așezați aluatul într-un castron mediu acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Acoperiți suprafața aluatului cu folie de plastic acoperită ușor cu spray de gătit. Se da la frigider 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Scoateți aluatul din frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
Lăsați să stea, acoperit, timp de 2 ore sau până când aluatul ajunge la temperatura camerei. Puneți aluatul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
9
Așezați o bucată de hârtie pergament pe o suprafață plană de lucru și presărați pergament cu restul de 2 linguri făină de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
10
Rulați aluatul într-un cerc de 13 inci. Glisați pergamentul și aluatul pe o coajă de pizza sau o foaie de copt plată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Ungeți aluatul uniform cu restul de 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline. Acoperiți ușor aluatul cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
12
Poziționați un suport pentru cuptor în cea mai joasă setare și așezați o piatră de pizza pe raft. Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza PiatrăPizza Piatră
CuptorCuptor
13
Combinați laptele și următoarele 3 ingrediente (prin gălbenușul de ou) într-un castron mediu, amestecând cu un tel. Topiți untul într-o cratiță medie la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
14
Adăugați usturoiul în tigaie; gatiti 3 minute sau doar pana cand untul si usturoiul incep sa se rumeneasca, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Adăugați 2 lingurițe de făină universală la tigaie și gătiți 30 de secunde, amestecând constant cu un tel. Se amestecă amestecul de lapte și se aduce la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand continuu cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
16
Întindeți sosul într-un strat uniform peste aluat, lăsând o margine de 1/4 inch; presărați sosul uniform cu brânză. Glisați pergamentul și pizza pe piatra de pizza preîncălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
SosSos
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza PiatrăPizza Piatră
17
Coaceți la 500 timp de 18 minute sau până când crusta este aurie. Aranjați prosciutto pe pizza și presărați cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
ArpagicArpagic
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
18
Tăiați pizza în 12 pene.
DificultateExpert
Gata În27 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista