Pizza Pitta
Pitta pizza necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 290 calorii. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână roșii, roșii pur și simplu, ierburi și alte câteva ingrediente, le puteți face. 84 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Încercați Pizza Pitta, Pitta marocană umplută, și Toaster pitta buzunare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți fiecare pâine pitta cu 1 lingură de roșie pură, presărați peste ierburile amestecate, apoi așezați pe feliile de roșii. Împărțiți salamul între pitte, presărați peste brânză și grătiți până când brânza este aurie și clocotește.
Vin recomandat: Sangiovese, Vinul Barbera, Shiraz
Sangiovese, Barbera Wine și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Ai putea încerca Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico]()
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
# 5 Wine Spectator Top 100 din 2009castello di Brolio exprimă eleganța rafinată care este specifică doar terroirului din Brolio. Este un "vin fără sudură" obținut prin selectarea celor mai buni struguri de Brolio, maturați în barriques, cu o amendă lungă în sticlă care îi sporește eleganța nobilă. Sangiovese cu o cantitate mică de Cabernet Sauvignon și Merlotcu această recoltă, a fost în cele din urmă posibil ca Sangiovese să-și exprime potențialul maxim. Culoare rubinie intensă cu nuanțe de granat, are o frumoasăbuchet complex aromatic. Gust de ciocolată / cafea și condimente, posedăconținut elegant de tanin și un finisaj persistent.Chianti Classico este deosebit de perfect ca un compliment pentru felurile principale pe bază de carne, cum ar fi porchetta allo spiedo, tripă, bistecca alla fiorentina, untură Colonnata, mezeluri și finocchiona di cinta senese. Chianti Classico merge bine și cu brânza Pecorino Toscano semi-matură, crostini alla toscana și fagioli al fiasco. Vinul trebuie servit la o temperatură de 60-65 F.