Pizza Pita Veggie

Pizza Pita Veggie
Veggie Pita Pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 23 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți roșii, single, legume de grădină philadelphia cu 1/3 mai puțină grăsime decât crema de brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pizza Pita Veggie, Pizza ușoară Veggie Pita cu sos de usturoi prăjit, și Veggie Pita Submarine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți pâinea cu cremă de brânză cu conținut redus de grăsimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare în UleiRoșii Uscate La Soare în Ulei
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
2
Se acoperă cu ingredientele rămase.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista