Pizza pesto
Reteta Pizza Pesto se poate face in aproximativ 20 de minute. Pentru 6,29 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46 g de proteine, 35 g de grăsimi și un total de 1407 de calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de inimioare de anghinare, pesto, brânză feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 513 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 54%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Pizza pesto cu roșii proaspete și mozzarella și Pizzan perfect la casă, Hummus cu brânză Margarita Pizza cu pâine pesto la grătar și Pizza pesto cu roșii proaspete și mozzarella și Pizzan perfect la domiciliu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F (230 de grade C).
Întinde pesto pe crusta de pizza. Deasupra cu roșii, ardei gras, măsline, ceapă roșie, inimioare de anghinare și brânză feta.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute sau până când brânza se topește și se rumenește.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Sangiovese, Shiraz și Vinul Barbera sunt alegeri excelente pentru pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Un vin pe care l-ați putea încerca este Moet & Chandon White Star (). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Moet & Chandon White Star ()]()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.