Pizza Milaneză
Pizza Milanese ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 25 de porții cu 72 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de crustă de pizza gata de utilizare, ulei de măsline, brânză athenos gorgonzola și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Risotto în stil milanez (Risottan alla Milanese), Asparagi alla milanese (sparanghel în stil milanez), și Risotto alla milanese (Risotto în stil milanez) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.
Așezați crusta de pizza pe foaia de copt.
Se amestecă spanacul, 1/2 cană de brânză Gorgonzola, uleiul și usturoiul praf cu lingura de lemn până când amestecul formează pastă; se întinde pe crustă.
Se acoperă cu mozzarella, felii de roșii și Gorgonzola rămasă.
Coaceți 15 min. sau până când brânzeturile sunt topite și crusta este maro auriu.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto