Pizza Kimchi cu slănină
Reteta Kimchi Pizza cu Bacon ar putea satisface pofta coreeană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 2 și costă 7,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 84G de grăsime, și un total de 1450 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați verdele scallion, cheddar ascuțit, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Pizza cu ciuperci Kimchi, slănină și Shiitake, Bibimbap cu slănină și Kimchi, și Spaghete Kimchi cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F și așezați un suport pe raftul inferior.
Așezați 2 căni de kimchi și pere în vasul unui robot de bucătărie. Se amestecă cu un piure gros.
Scurgeți lichidul din kimchi-ul rămas în robotul de bucătărie, apoi tocați-l în bucăți de mărimea mușcăturii.
Gatiti slanina intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand este crocanta si cea mai mare parte a grasimii s-a topit, 12-15 minute.
În timp ce slănina se gătește, întindeți aluatul de pizza.
Tăiați o bucată de hârtie pergament pentru a se potrivi cu spatele unei foi de copt inversate.
Așezați foaia de copt în cuptor pe raftul inferior. Praf ușor pergamentul cu făină. Împărțiți aluatul în jumătate, apoi întindeți sau rotiți 1 bucată de aluat într-o rundă de 11 inci direct pe hârtia pergament.
Odată ce slănina este crocantă, folosiți o lingură cu fante pentru a transfera jumătate din slănină pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge.
Adăugați piureul de kimchi în slănina rămasă în tigaie. Se amestecă pentru a combina. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se reduce la foc mic. Se fierbe, neacoperit, până se îngroașă ușor, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute. Se amestecă 1 linguriță de ulei de susan. Condimentează cu sare și piper.
Pentru a asambla 1 pizza, întindeți jumătate din sosul kimchi pe aluat, lăsând o margine de 1/2 inci.
Presărați jumătate din ambele brânzeturi peste sosul kimchi.
Întindeți jumătate din kimchi tocat peste brânză.
Ungeți crusta cu jumătate din uleiul de susan rămas și presărați cu jumătate din semințele de susan.
Ridicați cu grijă pergamentul pe foaia de copt încălzită. Gatiti pana cand crusta se rumeneste si branza este bulboasa, 8-12 minute.
Scoateți din cuptor. Se lasă să se răcească pe foaia de copt timp de 5 minute înainte de servire.
Se presară cu jumătate din slănina rezervată și se ornează cu niște scallions feliate.
Repetați cu ingredientele rămase pentru a face încă 1 pizza.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Kimchi funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.