Pizza Kimchi cu slănină

Pizza Kimchi cu slănină
Reteta Kimchi Pizza cu Bacon ar putea satisface pofta coreeană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 2 și costă 7,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 84G de grăsime, și un total de 1450 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați verdele scallion, cheddar ascuțit, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Pizza cu ciuperci Kimchi, slănină și Shiitake, Bibimbap cu slănină și Kimchi, și Spaghete Kimchi cu slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F și așezați un suport pe raftul inferior.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați 2 căni de kimchi și pere în vasul unui robot de bucătărie. Se amestecă cu un piure gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KimchiKimchi
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Scurgeți lichidul din kimchi-ul rămas în robotul de bucătărie, apoi tocați-l în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KimchiKimchi
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4
Gatiti slanina intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand este crocanta si cea mai mare parte a grasimii s-a topit, 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
În timp ce slănina se gătește, întindeți aluatul de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Masline Extravirgin, Plus Pentru Hartia De PergamentUlei De Masline Extravirgin, Plus Pentru Hartia De Pergament
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
6
Tăiați o bucată de hârtie pergament pentru a se potrivi cu spatele unei foi de copt inversate.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Așezați foaia de copt în cuptor pe raftul inferior. Praf ușor pergamentul cu făină. Împărțiți aluatul în jumătate, apoi întindeți sau rotiți 1 bucată de aluat într-o rundă de 11 inci direct pe hârtia pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Odată ce slănina este crocantă, folosiți o lingură cu fante pentru a transfera jumătate din slănină pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
9
Adăugați piureul de kimchi în slănina rămasă în tigaie. Se amestecă pentru a combina. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se reduce la foc mic. Se fierbe, neacoperit, până se îngroașă ușor, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute. Se amestecă 1 linguriță de ulei de susan. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
KimchiKimchi
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Pentru a asambla 1 pizza, întindeți jumătate din sosul kimchi pe aluat, lăsând o margine de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KimchiKimchi
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
11
Presărați jumătate din ambele brânzeturi peste sosul kimchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KimchiKimchi
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
12
Întindeți jumătate din kimchi tocat peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
KimchiKimchi
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
13
Ungeți crusta cu jumătate din uleiul de susan rămas și presărați cu jumătate din semințele de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
14
Ridicați cu grijă pergamentul pe foaia de copt încălzită. Gatiti pana cand crusta se rumeneste si branza este bulboasa, 8-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
15
Scoateți din cuptor. Se lasă să se răcească pe foaia de copt timp de 5 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
16
Se presară cu jumătate din slănina rezervată și se ornează cu niște scallions feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
17
Repetați cu ingredientele rămase pentru a face încă 1 pizza.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Kimchi funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate13
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista