Pizza Escarole (Plăcintă Escarole - Italiană)

Pizza Escarole (Plăcintă Escarole - Italiană)
Rețeta Pizzan Escarole (plăcintă Escarole - italiană) este gata în aproximativ 1 oră și 45 de minute și este cu siguranță un minunat pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 12 porții cu 558 calorii, 17g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline extravirgin, hamsii, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este grozav. Încercați Escarole Stil Italian, Escarole Pizza, și Escarole Pizza pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate25
Revista