Pizza de cartofi cu salată de rucola

Pizza de cartofi cu salată de rucola
Pizza cu cartofi cu salată de rucola este un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 22g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 613 calorii. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Dacă aveți la îndemână rucola pentru bebeluși, sare și piper kosher, oțet de vin alb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pizza Naan cu Pesto de Broccoli și salată de rucola, Pizza individuală cu salată de dovlecei și rucola cu sos de brânză de conopidă, și Pizza Cu Rucola.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F. Ungeți ușor 2 foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Împărțiți aluatul în 4 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3
Rulați și întindeți fiecare porție de aluat într-un oval (rustic este bine) de aproximativ 11 inci lungime pe 6 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Așezați câte 2 runde fiecare pe foile de copt pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Aruncați cartofii, ceapa, usturoiul și cimbru într-un castron mediu cu 2 linguri de ulei, 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Împărțiți amestecul între cele 4 cruste și presărați cu brânza rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Coaceți până când crustele sunt aurii și crocante și cartofii sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Între timp, aruncați rucola cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și oțetul. Condimentează după gust cu sare și piper. Acoperiți pizza caldă cu salata și câteva așchii de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
8
Serviți cu salam și / sau prosciutto pentru a finaliza masa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera sunt alegeri excelente pentru Pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Bodegas Naveran Brut Vintage Rosado cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Bodegas Naveran Brut Vintage Rosado
Bodegas Naveran Brut Vintage Rosado
O Cava premium elegantă care oferă arome și arome de citrice strălucitoare, împreună cu bule delicate, fine, care sunt semnul distinctiv al unui vin superb spumant.Împerecheri alimentare: acest Naveran Brut Rosado se va împerechea cu brânzeturi moi, fructe proaspete, carne albă (carne de porc și pui) și chiar carne roșie bogat aromată. Această Cava este excelentă pentru a savura singură, în special pentru recepții și alte evenimente "în picioare".
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista