Pizza cu vinete, măsline verzi și Provolone
Rețeta de vinete, măsline verzi și pizza Provolone ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Această rețetă face 4 porții cu 617 calorii, 19g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline, pătrunjel cu frunze plate, provolone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Pizza Cu Vinete Și Măsline La Grătar, Pizza cu dovlecei, vinete și Kalamatan Olive, și Vinete Subs cu Provolone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar pe gaz pentru gătit la căldură directă la foc mediu; vezi procedura de grătar.
Se amestecă împreună usturoiul și uleiul.
Ungeți puțin ulei de usturoi pe ambele părți ale vinetelor și condimentați cu 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Grătar, acoperit, rotind o dată, până la licitație, 6 până la 8 minute în total.
Tăiați în bucăți de aproximativ 1 inch.
Întindeți aluatul într - un dreptunghi de aproximativ 12 pe 10 inci pe o foaie mare de copt și periați ușor cu ulei de usturoi. Grătar cu ulei, apoi puneți aluatul, Uns cu ulei în jos, pe grătar.
Ungeți blatul cu mai mult ulei de usturoi. Grătar, acoperit, până când partea inferioară este maro-aurie, 1 1/2 până la 3 minute.
Folosind clești, întoarceți crusta, cu partea la grătar în sus, pe foaia de copt. Împrăștiați vinetele, brânza, măslinele și pătrunjelul peste crustă. Glisați pizza din foaie pe grătar și grătar, acoperit, până când partea inferioară este maro-aurie și brânza este topită, aproximativ 3 minute.