Pizza cu unt de arahide și jeleu

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați untul de arahide și jeleul Pizzan. Această rețetă fără lactate servește 1 și costă 73 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 413 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Allrecetes. 9 persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de banane, topping de înghețată smucker ' s autumn fudge, brioșă cu mai multe cereale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 49%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pizza Cu Unt De Arahide, Jeleu, Banane Și Marshmallow Prăjită, Cupcakes Cu Unt De Arahide Și Jeleu, și Gogoși glazurate cu unt de arahide și jeleu ... cu jeleu de chia de căpșuni-rubarbă.
Instrucțiuni
Split și pâine prăjită brioșă engleză.
Întindeți untul de arahide pe ambele părți ale brioșei.
Întindeți sau stoarceți fructele întinse peste untul de arahide.
Se acoperă cu felii de banane.
Stropiți cu topping de fudge fierbinte încălzit după gust.
Se presară cu nucă de cocos, dacă se dorește.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera sunt alegerile mele de top pentru Pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă) cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)]()
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note clasice Sangiovese de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se împerechează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.