Pizza cu smântână, ceapă verde și cârnați

Pizza cu smântână, ceapă verde și cârnați
Ai nevoie de un fel principal fără gluten, primar și cetogenic? Pizza cu smântână, ceapă verde și cârnați ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 1426 de calorii, 64 g de proteine și 126 g de grăsimi. Pentru 3,76 USD per porție, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Vă este adusă de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, smântână groasă, cârnați de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu un scor de lingură de 71%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pizza cu cârnați de rață cu ceapă verde și roșii, Pizza cu cârnați de rață cu ceapă verde și roșii și Pizza cu cârnați, ardei și ceapă.

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Sangiovese, Shiraz și Vinul Barbera sunt alegeri excelente pentru pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Blanc de Bleu Cuvee Mousseux cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate26
Revista