Pizza cu smochine și Prosciutto
Fig și Prosciutto Pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 385 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână sare, prosciutto, smochine și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza cu smochine-prosciutto, Pizza Cu Smochine Și Prosciutto, și Ciuperci-Prosciutto Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, presărați drojdia peste 3/4 cană caldă (11
Lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă sare și 1/3 cană ulei de măsline.
Dacă folosiți un cârlig de aluat, adăugați 2 1/2 căni de făină și amestecați până se umezește. Bateți cu viteză mare până când aluatul nu se mai simte lipicios și trage curat din castron, aproximativ 10 minute. Dacă aluatul este încă lipicios, bateți în mai multă făină, câte 1 lingură pe rând.
Dacă amestecați manual, adăugați 2 1/2 căni de făină și bateți până când aluatul este umezit și ușor elastic. Răzuiește aluatul pe o scândură ușor făinată. Frământați până când aluatul este neted, elastic și nu mai este lipicios, 10 până la 12 minute; adăugați făină după cum este necesar pentru a preveni lipirea.
Tăiați aluatul în 4 bucăți egale.
Așezați pe placa cu făină și acoperiți cu folie de plastic pentru a preveni uscarea.
Lăsați să se odihnească 10 minute. Frământați 1 bucată de aluat pentru a expulza aerul. Pe o placă făinoasă, rulați pentru a face o rundă de 11 inci. Puneți rotund pe o foaie de copt de 12 pe 15 inci și înțepați aluatul peste tot cu o furculiță.
Coaceți pe raftul inferior al unui cuptor de 500 până devine auriu pal, aproximativ 3 minute. Glisați crusta pe un raft pentru a se răci. Repetați pentru a forma și coaceți aluatul rămas.
Pentru a reîncălzi, așezați crustele coapte într-un singur strat direct pe rafturi în cuptor până la fierbinte, aproximativ 1 minut.
Transferați crustele pe farfurii și aranjați rapid prosciutto, smochine și rucola în mod egal pe fiecare.
Presărați uniform cu uleiul rămas, rozmarinul și piperul.