Pizza cu smochine și Prosciutto

Pizza cu smochine și Prosciutto
Fig și Prosciutto Pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 385 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână sare, prosciutto, smochine și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza cu smochine-prosciutto, Pizza Cu Smochine Și Prosciutto, și Ciuperci-Prosciutto Pizza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, presărați drojdia peste 3/4 cană caldă (11
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă sare și 1/3 cană ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Dacă folosiți un cârlig de aluat, adăugați 2 1/2 căni de făină și amestecați până se umezește. Bateți cu viteză mare până când aluatul nu se mai simte lipicios și trage curat din castron, aproximativ 10 minute. Dacă aluatul este încă lipicios, bateți în mai multă făină, câte 1 lingură pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Dacă amestecați manual, adăugați 2 1/2 căni de făină și bateți până când aluatul este umezit și ușor elastic. Răzuiește aluatul pe o scândură ușor făinată. Frământați până când aluatul este neted, elastic și nu mai este lipicios, 10 până la 12 minute; adăugați făină după cum este necesar pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6
Tăiați aluatul în 4 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Așezați pe placa cu făină și acoperiți cu folie de plastic pentru a preveni uscarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Lăsați să se odihnească 10 minute. Frământați 1 bucată de aluat pentru a expulza aerul. Pe o placă făinoasă, rulați pentru a face o rundă de 11 inci. Puneți rotund pe o foaie de copt de 12 pe 15 inci și înțepați aluatul peste tot cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Coaceți pe raftul inferior al unui cuptor de 500 până devine auriu pal, aproximativ 3 minute. Glisați crusta pe un raft pentru a se răci. Repetați pentru a forma și coaceți aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Pentru a reîncălzi, așezați crustele coapte într-un singur strat direct pe rafturi în cuptor până la fierbinte, aproximativ 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Transferați crustele pe farfurii și aranjați rapid prosciutto, smochine și rucola în mod egal pe fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
12
Presărați uniform cu uleiul rămas, rozmarinul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista