Pizza cu pui, rucola și ridiche

Pizza cu pui, rucola și ridiche
Pizza cu pui, rucola și ridiche ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 2061 calorii, 80g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $9.05 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, muștar dijon, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Ridiche Roșie Și Rucola, Salată De Rucola Și Ridiche, și Pizza Cu Rucola De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Introduceți o foaie de copt în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 475 (păstrați foaia de copt în cuptor pe măsură ce se preîncălzește).
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Ungeți crusta cu 1 lingură de ulei de măsline; top pizza uniform cu pui mărunțit și brânză ricotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
3
Se presară cu brânză de capră, piper negru și piper roșu. Așezați cu grijă pizza pe foaia de copt preîncălzită; coaceți la 475 timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Combinați oțetul de vin alb, restul de 1 lingură de ulei de măsline și muștarul Dijon într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați felii de rucola și ridiche; aruncați pentru a acoperi. Pizza de Top cu amestec de rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
6
Tăiați pizza în 8 pene.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista