Pizza Cu Pui La Grătar

Pizza Cu Pui La Grătar
Gratar pizza de pui ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $1.85 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 453 calorii. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză mozzarella, Aluat de pizza, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Pizza Cu Pui La Grătar, Pizza Cu Pui La Grătar, și Gratar-Pizza Cu Pui.

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătar în meniu? Încercați să împerecheați cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Big Smooth Old Vine Zinfandel cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Mare Buna Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Mare Buna Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Big Smooth Zinfandel se deschide cu arome de spargere de cireșe negre delicioase, mure, smochine și framboise. Nucă de cocos prăjită, vanilie tahitiană și indicii de mărar afumat se ridică din pahar, ca urmare a îmbătrânirii stejarului American. Mătăsos neted pe palat, cu arome de boysenberry, reducere de rodie și coacăze roșii care vă întâmpină la prima înghițitură. Pe mijlocul palatului, notele proaspete de nucă de cocos și fasole de vanilie plutesc și vă lasă cu un finisaj echilibrat.Asociați acest vin cu capsele dvs. preferate pentru grătar - vă sugerăm coaste picante pentru copii
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista