Pizza Cu Piersici Albastre
Rețeta Pizza cu piersici albastre ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 31 minute. O porție conține 38 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 31 și costă 17 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați chiftele de cârnați de curcan, suc de lămâie, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pâine prăjită cu piersici și brânză albastră, Mușcături de brânză de piersici și albastre, și Blue Ribbon Peach Praline Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Pulverizați ambele părți ale tortilla cu spray de gătit și presărați cu 1/4 linguriță. sare kosher.
Coaceți 4 min. pe fiecare parte.
Saut cârnați cubulete si ceapa la foc mediu 7-8 min. sau până când cârnații și ceapa sunt fragede.
Se amestecă crema de brânză cu suc de lămâie, sirop de arțar și 1/2 linguriță. sare.
Întindeți amestecul de brânză cremă pe coaja de tortilla crocantă, apoi presărați deasupra amestecul de cârnați, piersicile tăiate cubulețe și brânza albastră.
Puneți pizza asamblată înapoi la cuptor pentru aproximativ 5 min.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto