Pizza Deep-Dish ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 509 calorii, 17g de proteine, și 20g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, cârnați și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până făină de porumb ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Fierbinte Sub Deep-Dish Pizza, Deep Dish Pizza Pie, și Pizza Deep Dish.
Instrucțiuni
1
Se dizolvă sarea și zahărul în 1 1/2 căni de apă caldă care este cuprinsă între 100 și 120 de grade F. (este necesară apă caldă pentru a activa drojdia, dar dacă este prea fierbinte, va ucide drojdia. Folosiți un termometru pentru bomboane pentru a testa temperatura.) Se amestecă întregul conținut de pachet de drojdie și se lasă amestecul să "formeze un cap" (ca pe o bere), care durează aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
2
Puneți făina în bolul de amestecare și adăugați amestecul de drojdie. Se amestecă pentru a combina și apoi se frământă până când aluatul se reunește și este o masă coezivă. Frământați câteva minute, astfel încât aluatul să devină elastic. Acoperiți vasul cu o cârpă curată și lăsați să se ridice și să se odihnească timp de 30 de minute. Apoi puneți aluatul în jos, frământați din nou scurt, acoperiți vasul cu cârpa și lăsați să se ridice a doua oară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Punch
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie sotată și gătiți ceapa până începe să se caramelizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați usturoiul și ardeiul tăiat și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3
Adăugați bucăți de cârnați permițându-le să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4
Se toarnă grăsimea și se amestecă sosul de roșii și condimentele italiene. Condimentează cu sare și piper. Gatiti impreuna cateva minute pentru a permite aromelor sa se amestece, apoi scoateti-le de pe foc si dati deoparte scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
5
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Pe o suprafață înmuiată, întindeți aluatul într-un cerc de 14 inci, care este mai gros în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Transferați într-o tigaie ușor unsă de 11 inci și agitați făina de porumb peste aluat. Puneți amestecul de roșii / cârnați în aluat și presărați mozzarella deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
8
Coaceți până când marginile se rumenesc și plăcinta se instalează, aproximativ 10 până la 15 minute.