Pizza cu legume la grătar și Fontina

Rețeta de legume la grătar și pizza Fontina ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 346 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, dovlecei, brânză fontina și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma aluatul de pizza refrigerat, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Pizza Fontina cu legume la grătar și afumată, Pizza La Grătar Cu Fontinan Și Rucola, și Simplu Busuioc Crocant Caramelizat Legume De Grădină + Pizza Cu Pâine Franceză Fontina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Îndepărtați branhiile maro de pe partea inferioară a ciupercilor cu o lingură; aruncați.
Combinați ciupercile, usturoiul, ardeiul gras, dovlecelul, ceapa și uleiul într-un castron; aruncați pentru a acoperi.
Se presară sare și piper. Aranjați legumele pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătar 8 minute sau doar până se înmoaie. Feliați ciupercile.
Rulați aluatul într-un oval de 12 inci pe o suprafață ușor făinată.
Așezați aluatul pe grătar; grătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Presărați brânză peste aluat, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginilor. Aranjați amestecul de legume peste brânză. Pizza la grătar 3 minute sau până se topește brânza.
Presărați pizza cu frunze de busuioc și ardei roșu; tăiat în 8 felii.