Pizza cu grâu de miere cu salată de pere-Prosciutto
Rețeta Pizza cu grâu de miere cu salată de pere-Prosciutto ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore și 8 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 431 calorii. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână făină de porumb, pere bartlett, prosciutto și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza cu pere și Prosciutto, Pizza cu pere și Prosciutto, și Brânză de capră, Prosciutto și pizza cu pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 1 cană de apă caldă, miere și 1 linguriță de ulei într-un castron mic, amestecând cu un tel. Se amestecă drojdia; lăsați să stea 10 minute. Cântăriți sau lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
Apă
Drojdie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
Bateti
Bol
2
Combinați făina și sarea într-un robot de bucătărie și pulsați de 2 ori sau până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Adăugați amestecul de drojdie, pulsând pentru a combina (aluatul se va simți lipicios). Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă; frământați ușor de 3 până la 4 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Drojdie
4
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă indentarea rămâne, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Așezați o foaie de copt în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
7
Rulați aluatul într-un cerc de 14 inci pe o suprafață făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
8
Ungeți aluatul uniform cu 1 lingură de ulei și presărați uniform cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Aluat
Ulei De Gătit
9
Așezați aluatul pe o foaie de copt presărată cu 1 lingură de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
10
Transferați aluatul cu grijă în tigaia preîncălzită; coaceți la 450 timp de 12 minute sau până când crusta este crocantă și aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
11
Combinați restul de 2 lingurițe de ulei, mche și ingredientele rămase; aruncați pentru a combina. Aranjați salata peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch