Pizza cu fenicul și ceapă dulce cu măsline verzi

Pizza cu fenicul și ceapă dulce cu măsline verzi
Pizza cu fenicul și ceapă dulce cu măsline verzi ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 1. Acest fel principal are 4088 calorii, 218g de proteine, și 173g de grăsime pe porție. Pentru $16.05 pe portie, această rețetă acoperă 77% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper, sare kosher, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza cu fenicul caramelizat, ceapă și măsline, Cacciatore cu pulpă de pui cu ardei dulci, fenicul și măsline verzi, și Cârnați de pui, ceapă dulce și pizza cu fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În vasul unui mixer în picioare prevăzut cu cârligul pentru aluat, combinați drojdia, mierea și 1/4 cană de apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
MiereMiere
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Se lasă să stea până se spumează, aproximativ 4 minute.
3
Adăugați cele 2 1/2 căni de făină universală și făina integrală de grâu, ale, uleiul de măsline, sarea și 1/2 cană de apă și amestecați la viteză medie până se formează un aluat neted, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De GrâuFăină Integrală De Grâu
Ulei De MăslineUlei De Măsline
AluatAluat
ApăApă
SareSare
AleAle
4
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru și frământați timp de 2 minute. Ungeți ușor vasul, întoarceți aluatul în el și acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
5
Lăsați aluatul să crească într-un loc cald până când este foarte ondulat, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Într-o tigaie, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați feniculul și gătiți la foc moderat, întorcând o dată, până se rumenesc ușor, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
8
Se ia de pe foc și se adaugă vinul și Pernodul. Întoarceți tigaia la foc moderat și gătiți până când lichidul s-a evaporat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PernodPernod
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați bulionul de pui în tigaie. Acoperiți și fierbeți la foc moderat, întorcând feniculul o dată, până când este foarte fraged și lichidul este aproape evaporat, aproximativ 20 de minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Stoc De PuiStoc De Pui
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Transferați feniculul pe o tăietură și tocați-l grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
Între timp, într-o altă tigaie, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați ceapa, acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând o dată sau de două ori, până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Descoperiți și gătiți până când ceapa este caramelizată, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
13
Adăugați câteva linguri de apă în tigaie pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Preîncălziți o piatră de pizza cât mai aproape de fundul cuptorului timp de 20 de minute. Puneți aluatul și împărțiți-l în 4 bile. Puneți bilele pe o foaie de copt unsă și acoperiți cu folie de plastic unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
Pizza PiatrăPizza Piatră
CuptorCuptor
16
Lăsați să stea 15 minute.
17
Pe o suprafață făinoasă, rulați sau întindeți o bilă de aluat până la o rundă de 10 inci. Puneți Runda pe o coajă de pizza cu făină, scuturând-o ușor, astfel încât să nu se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
18
Ungeți marginea aluatului cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
19
Adăugați o pătrime din brânză, urmată de o pătrime din fiecare fenicul fiert, ceapa caramelizată și măslinele. Glisați pizza pe piatră și coaceți până când clocotește deasupra și crusta este profund aurie, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
BrânzăBrânză
FeniculFenicul
MăslineMăsline
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
20
Transferați pizza pe o tăietură, presărați busuioc și tăiați-o în pene. Repetați cu aluatul și toppingurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții1
Scor De Sănătate97
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista