Pizza crustă provensală necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 18 și costă 78 de cenți pe porție. O porție conține 174 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. Un amestec de aluat de pizza, curcan, inimi de anghinare marinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 25%. Încercați Pizza Provensală, Pizza Provensal, și Pâine De Porc Crustă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Desfaceți aluatul de pizza și apăsați în partea de jos a unei tigaie unsă de 13 x 9 x 2 inci. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Poziționați lama cuțitului în vasul robotului de bucătărie; adăugați busuioc, 1/2 cană parmezan, 1/3 cană nuci și usturoi. Procesați 1 minut sau până la netezirea, răzuirea părților laterale ale bolului procesorului o dată. Cu procesorul în funcțiune, turnați ulei de măsline prin jgheabul alimentar într-un flux lent și constant până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întindeți amestecul de busuioc peste aluatul de pizza, lăsând o margine de 1/2 inch pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4
Se presară cu brânză mozzarella, curcan, ardei roșu, anghinare, 1/4 cană de parmezan rămasă și 1/3 cană de nuci rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5
Coaceți, neacoperit, la 425 timp de 30 de minute sau până când crusta este aurie și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rezerva Spalletti Chianti Poggio Reale cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.