Pizza cu crustă de alac cu fenicul, Prosciutto și mere
Pizza cu crustă de speltă cu fenicul, Prosciutto și mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 742 calorii, 21g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulb de fenicul, făină de porumb grosieră, capere nonpareil și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pizza Cu Crustă De Alac Cu Fenicul, Prosciutto Și Mere, Pizza Cu Crustă De Alac Cu Fenicul, Prosciutto Și Rețetă De Mere, și Pizza cu ciuperci Portobello cu crustă de alac.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună făina de alac, praful de copt, sarea și zahărul într-un castron mare. Faceți o fântână în centru. Într-un castron mic, combinați ricotta, laptele, uleiul de in și oul și bateți cu o furculiță până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină De Alac
Brânză Ricotta
Zahăr
Lapte
Sare
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Se toarnă amestecul de ricotta în fântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
1
Așezați făina de alac, praful de copt, sarea și zahărul în vas și procesați timp de aproximativ 10 secunde. Într-un castron mic, combinați ricotta, laptele, uleiul de in și oul și bateți cu o furculiță până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină De Alac
Brânză Ricotta
Zahăr
Lapte
Sare
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se toarnă amestecul de ricotta peste partea superioară a amestecului de făină și se pulsează, la intervale de 1 secundă, doar până se formează o bilă, 5 până la 10 impulsuri. Aluatul va fi destul de umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru bine făinată. Făinați ușor mâinile și frământați scurt 5 până la 7 ture pentru a obține un aluat neted, dar ușor lipicios. Înfășurați aluatul în folie de plastic și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 până la 45 de minute pentru a permite tărâțele din făină să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Bran
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4
3 Între timp, așezați o piatră de copt pe un raft de pe raftul de jos și preîncălziți cuptorul la 425 km F. presărați generos o coajă de pizza cu făină de porumb grosieră. Tăiați mărunt părțile albe și verde deschis ale cepei verzi până când aveți 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Făină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Combinați-le cu smântâna, caperele și 1/4 linguriță de piper într-un castron mic. Tăiați mărunt și părțile de culoare verde închis (aproximativ 1/4 cană) și puneți-le deoparte pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Capere
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
4 desfaceți aluatul, transferați-l pe o suprafață de lucru ușor făinată și tăiați-l în 2 bucăți. Păstrați 1 bucată acoperită cu folie de plastic. Făinați ușor mâinile și frământați-le scurt pe cealaltă până se omogenizează, 7 până la 10 rotații. Folosind un sucitor, rulați aluatul într-o pizza alungită, de 11 x 8 inci și aproximativ 1/4 inch grosime. Faceți acest lucru în etape, întorcând ocazional aluatul și rostogolindu-l mai departe, înfăinând ușor suprafața de lucru și sucitorul de fiecare dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
știft De Rulare
7
Așezați aluatul pe coaja de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
8
Întindeți jumătate din toppingul de smântână, lăsând o margine de 1/2 inch. Acoperiți cu jumătate din feliile de mere, acoperiți cu jumătate din feliile de fenicul și presărați cu jumătate din prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Smântână
Fenicul
Kilograme De Mure (aproximativ
Măr
9
Periați marginea cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
10
5 glisați aluatul pe piatra de copt și coaceți până când feniculul începe să se rumenească la margini, iar marginea devine maro aurie și începe să fie crocantă — ar trebui să cedeze atunci când este apăsat cu degetul — aproximativ 15 minute. Folosiți o spatulă mare pentru a ridica marginile pizza, astfel încât să puteți glisa coaja dedesubt; transferați cu grijă pizza pe o scândură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Se presară cu jumătate din ceapa verde rezervată și 1/4 linguriță de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Piper
12
Tăiați cu un cuțit ascuțit și serviți imediat. Repetați cu a doua pizza.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
13
Pentru a obține un avans: aluatul, ca la pașii 1 și 2, poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Rece, învelit în folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
14
Scoateți aluatul din frigider și desfaceți-l; aplatizați-l ușor și lăsați să vină la temperatura camerei în timp ce pregătiți ingredientele și preîncălziți cuptorul, aproximativ 1 hour.To ușurați - l: nu ezitați să utilizați ricotta parțial degresată, lapte cu conținut scăzut de grăsimi și smântână cu conținut scăzut de grăsimi, dar nu utilizați fără grăsimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Ușoară
Brânză Ricotta Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
1% Lapte
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Retipărit cu permisiunea de la cereale antice pentru mese moderne: rețete mediteraneene de cereale integrale pentru orz, Farro, Kamut, mămăligă, boabe de grâu și multe altele de Maria Speck. Text copyright 2011 de Maria Speck; fotografii Copyright 2011 de Sara Remington. Publicat de Ten Speed Press, o amprentă a Crown Publishing Group, o divizie a Random House, Inc.Maria Speck a crescut în Grecia și Germania înainte de a se muta în Statele Unite ca tânăr adult. Este scriitoare și jurnalistă și a contribuit la Gourmet, Saveur și Gastronomica, precum și la Marie Claire și elle. Cursurile sale populare de gătit din Cambridge, Massachusetts, se concentrează pe aromele și stilurile de gătit ale Mediteranei și pe crearea de mese inovatoare și delicioase cu cereale integrale.