Pizza cu creveți, feta și Kalamata Olive Pita

Pizza cu creveți, feta și Kalamata Olive Pita
Rețeta creveți, Feta și Kalamatan Olive Pita Pizzan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o mare pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $ 3.09 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 444 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți brânză feta, piper, brânză mozzarella și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 50%. Încercați Salată de Paste cu Tortellini de măsline Fetan și Kalamatan, Zucchini, vinete și Pizza de măsline Kalamatan, și Pizza cu spanac și Feta Pita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați creveții, 1 lingură de ulei de măsline și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2
Lăsați să stea 10 minute.
3
Așezați pâinea pita pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Ungeți cu restul de 1 lingură de ulei; presărați uniform cu feta și măsline. Aranjați amestecul de creveți peste pâinea pita și presărați cu mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Coaceți la 500 timp de 6 până la 7 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Scarpetta Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista