Pizza Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați

Pizza Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pizzanul cu conținut scăzut de carbohidrați. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă are 350 calorii, 20g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți ardei grași, șuncă de parma, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Pizza cu conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați, Pizza cu dovlecei cu conținut scăzut de carbohidrați de 15 Minute se coace pentru unul, și Pizza cu tigaie cu conținut scăzut de carbohidrați – fără cereale, THM S pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Faceți crusta: pulverizați Generos 2 tigăi de pizza (12 inci) cu spray de gătit cu ulei vegetal antiaderent. Într-un castron mediu, amestecați împreună toate ingredientele crustei pentru a face un aluat neted, gros, asemănător clătitelor. Folosind o spatulă de cauciuc, întindeți aluatul cât mai subțire și uniform pe cele 2 tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 InchPanceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați crustele de pizza pe rafturile centrale ale cuptorului și coaceți timp de aproximativ 12 până la 15 minute sau până se rumenesc ușor și se ating ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți crustele din cuptor și creșteți temperatura cuptorului la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Între timp, faceți sosul: într-o cratiță la foc mediu, încălziți uleiul de măsline și apoi transpirați ceapa și usturoiul în ulei, gătind doar până se înmoaie și translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați roșiile tăiate cubulețe și ingredientele rămase și fierbeți timp de aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1
Întindeți sosul de roșii și apoi brânza mozzarella uniform pe ambele cruste. Top 1 pizza cu pepperoni, cârnați și șuncă, iar top cealaltă cu fâșii de ardei gras, ceapă și ciuperci. Presărați ușor 1 lingură de ulei de măsline peste fiecare pizza și presărați fiecare cu un strop de oregano uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Oregano UscatOregano Uscat
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2
Puneți pizza înapoi în cuptor pentru a coace încă 10 până la 12 minute sau până când brânza se topește și începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Tăiați fiecare pizza în 8 felii.

Ingrediente

0Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsoda de clubsoda de club1Bucăți de caramele Heath BarApă fierbinte (100°F)Apă fierbinte (100°F)3crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)1Oreos dublu umplutusturoi tocatusturoi tocat0Bucăți de caramele Heath Barfelii de castravete englezesc în formă de semilunăfelii de castravete englezesc în formă de semilună791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei gras verde juliennedardei gras verde julienned1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilșuncă de Parma tăiată cubulețeșuncă de Parma tăiată cubulețe1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcârnați italieni sfărâmați, fierțicârnați italieni sfărâmați, fierți12 lingurițe de pudră de usturoi1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1Bucăți de caramele Heath Baroregano uscat (poate înlocui condimentele italiene cu ierburile uscate)oregano uscat (poate înlocui condimentele italiene cu ierburile uscate)1pinchPinch oregano uscatPinch oregano uscat2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.felii de pepperonifelii de pepperoni2capace de ciuperci portobello, feliatecapace de ciuperci portobello, feliate791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei gras roșu juliennedardei gras roșu julienned301 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa rosie cubuleteceapa rosie cubulete791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă roșie juliennedceapă roșie julienned3mariRoșii Rome, tăiate cubulețeRoșii Rome, tăiate cubulețe0Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1Oreos dublu umplutpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.brânză mozzarella mărunțităbrânză mozzarella mărunțită3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină de soiafăină de soia2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fără zahăr adăugat sos de roșiifără zahăr adăugat sos de roșii

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Concentrație profundă de arome Sangiovese de cireșe clasice, pământ și un indiciu de fistic fumuriu. Realizat cu 100% Sangiovese.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții16
Scor De Sănătate7
Revista