Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pizzanul cu conținut scăzut de carbohidrați. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă are 350 calorii, 20g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți ardei grași, șuncă de parma, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Pizza cu conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați, Pizza cu dovlecei cu conținut scăzut de carbohidrați de 15 Minute se coace pentru unul, și Pizza cu tigaie cu conținut scăzut de carbohidrați – fără cereale, THM S pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Faceți crusta: pulverizați Generos 2 tigăi de pizza (12 inci) cu spray de gătit cu ulei vegetal antiaderent. Într-un castron mediu, amestecați împreună toate ingredientele crustei pentru a face un aluat neted, gros, asemănător clătitelor. Folosind o spatulă de cauciuc, întindeți aluatul cât mai subțire și uniform pe cele 2 tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați crustele de pizza pe rafturile centrale ale cuptorului și coaceți timp de aproximativ 12 până la 15 minute sau până se rumenesc ușor și se ating ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți crustele din cuptor și creșteți temperatura cuptorului la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Între timp, faceți sosul: într-o cratiță la foc mediu, încălziți uleiul de măsline și apoi transpirați ceapa și usturoiul în ulei, gătind doar până se înmoaie și translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați roșiile tăiate cubulețe și ingredientele rămase și fierbeți timp de aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1
Întindeți sosul de roșii și apoi brânza mozzarella uniform pe ambele cruste. Top 1 pizza cu pepperoni, cârnați și șuncă, iar top cealaltă cu fâșii de ardei gras, ceapă și ciuperci. Presărați ușor 1 lingură de ulei de măsline peste fiecare pizza și presărați fiecare cu un strop de oregano uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Oregano Uscat
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mustar Preparat, Optional
2
Puneți pizza înapoi în cuptor pentru a coace încă 10 până la 12 minute sau până când brânza se topește și începe să se rumenească.
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.