Pizza Cu Ciuperci Duble
Rețeta Pizza cu ciuperci duble ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 43 de minute. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 358 calorii, 19g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Dacă aveți lapte, piper, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Pizza de pui, sparanghel și ciuperci la grătar cu crustă de pizza Blackbird Bakery, Homemade Mellow ciuperci Pizza Aluat și copie cat Mellowterranean Pizza, și Aluat De Pizza {Saut Pizza Cu Spanac Și Ciuperci}.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Așezați crusta de pizza pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 5 minute.
Scoateți crusta din cuptor (nu opriți cuptorul); puneți crusta deoparte.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit; adăugați 1 linguriță de ulei în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi.
Adăugați ciuperci în tigaie; saut 8 minute sau până când umezeala se evaporă. Se amestecă cimbru; lingură amestec de ciuperci într-un castron.
Adăugați 1/2 linguriță de ulei rămas în tigaie și reduceți focul la mediu.
Adăugați usturoiul în tigaie; gatiti 45 de secunde.
Combinați laptele și făina într-un castron mic, amestecând bine cu un tel.
Adăugați amestecul de lapte în tigaie; gatiti 2 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Adăugați Asiago și piper, amestecând până se topește brânza.
Întindeți sosul peste crustă, lăsând o margine de 1/2 inch. Se acoperă uniform cu amestec de ciuperci, felii de roșii și mozzarella.
Coaceți la 375 timp de 10 minute sau până când brânza se topește și începe să se rumenească.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casaloste Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.