Pizza Cu Ciuperci
Pizza cu ciuperci necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 166 calorii. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 58 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți la îndemână apă caldă, cimbru, făină de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pizza de pui, sparanghel și ciuperci la grătar cu crustă de pizza de panificație Blackbird, Casă moale ciuperci Pizza Aluat și copie pisica Mellowterranean Pizza, și Aluat De Pizza {Saut Pizza Cu Spanac Și Ciuperci} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti aluatul, dizolvați drojdia și zahărul în 1 cană de apă caldă într-un bol mare; lăsați să stea 5 minute. Se toarnă ușor făină în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Adăugați 2 căni de făină universală, făină integrală de grâu, 1/4 cană de făină de porumb, 1 linguriță de sare și 1 linguriță de ulei în amestecul de drojdie; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, 1 lingură la un moment dat, pentru a împiedica aluatul să se lipească de mâini.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Pentru a pregăti toppingul, încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci, ceapă și usturoi; sotati 8 minute sau până când ciupercile sunt fragede și lichidul aproape se evaporă.
Se ia de pe foc; se amestecă cimbru și 1/2 linguriță de sare.
Preîncălziți cuptorul la 47
Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Rotiți aluatul într-o rundă de 13 inci pe o suprafață ușor aromată. Înveliți ușor o foaie mare de copt cu spray de gătit și presărați cu 1 lingură de făină de porumb.
Așezați aluatul pe foaia de copt.
Întindeți amestecul de ciuperci peste aluat, lăsând o margine de 1 inch; presărați brânză.
Coaceți la 475 pe raftul inferior al cuptorului 13 minute sau până când crusta este ușor maro și brânza se topește.