Pizza cu cartofi, rozmarin și slănină
Cartofi, rozmarin, și pizza Bacon ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 299 calorii, 14g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. Dacă aveți brânză fontina grosieră, rozmarin, slănină de curcan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi aluatul de pizza refrigerat, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bacon, cartofi, rozmarin și Fontina Pizza, Pizza La Grătar Cu Slănină Și Rozmarin, și Pizza nouă cu cartofi și rozmarin.
Instrucțiuni
Presărați aluatul pregătit (vezi "totul despre aluat" de mai jos) cu brânză fontina și rozmarin tocat fin. Se acoperă cu cartofi noi, rozmarin tocat, slănină de curcan și parmezan.
Coaceți la 450 timp de 12 minute sau până se rumenesc.
Tăiați în 5 felii și serviți.
De unde să-l cumpărați: puteți obține aluat de pizza refrigerat la pizzeria sau supermarketul local (Trader Joe ' s, Whole Foods și Albertsons fac cele mai bune).
Lăsați aluatul să stea la temperatura camerei timp de 15 minute înainte de a-l rula și aranjați suportul cuptorului în poziția cea mai joasă. Apoi urmați aceste instrucțiuni, adăugați toppinguri și coaceți.
Pizza prep: Preîncălziți cuptorul la 45
Întindeți 1 (1 kilogram) de grâu integral sau aluat de pizza obișnuit cumpărat din magazin pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor presărat cu făină într-un dreptunghi rotund de 13 inci sau de 13 x 12 inci. Pulverizați ușor o foaie mare de copt cu ulei de măsline; se presară cu făină de porumb.
Transferați aluatul pe foaia pregătită.
Rotiți laturile de 1 inch pentru a forma o jantă.