Pizza Cu Cartofi
Pizza de cartofi ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 777 calorii. Pentru $1.18 pe portie, veți obține un fel principal care servește 3. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. Un amestec de piper proaspăt crăpat, sare de mare, untură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pizza cu cartofi: Pizza di Patate, Pizza Cu Cartofi, și Pizza Cu Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru aluat: într-un bol mediu, amestecați drojdia cu apă caldă și lăsați să stea 5 minute.
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline, zahăr și sare și amestecați. Pune deoparte.
Într-un castron mare, amestecați făina universală și integrală de grâu. Faceți o gaură în mijloc și turnați amestecul de drojdie. Încet mână se amestecă făina până când tot lichidul este absorbit. Dacă este prea umed, adăugați mai multă făină, 1/4 cană la un moment dat.
Presărați o stație de lucru curată cu făină și frământați aluatul până când este neted și elastic. Înveliți un bol ceramic mare cu uleiul de măsline rămas.
Așezați aluatul în vasul ceramic și răsturnați pentru a acoperi uleiul. Acoperiți partea superioară a aluatului cu folie de plastic și acoperiți vasul cu un prosop de vase.
Lăsați să crească până când aluatul și-a dublat dimensiunea, 2 ore. Puneți aluatul și lăsați să crească încă o oră.
Pentru toppinguri: folosind o mandolină, feliați cartofii și ceapa. Tăiați aproximativ frunzele de rozmarin.
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F. Ungeți tigaia pentru pizza cu untura de frunze.
Formați aluatul în formă de tigaie.
Ungeți cu puțin ulei de măsline.
Așezați pizza pe raftul inferior al cuptorului timp de 5 minute, pentru a pre-crispa crusta.
Adăugați două straturi de cartofi într-un stil de scoici.
Adăugați ceapa, presărați sare și piper și stropiți cu puțin ulei de măsline.
Presărați rozmarinul și stropiți cu mai mult ulei de măsline.
Așezați pe suportul cuptorului din mijloc și gătiți timp de 10 până la 12 minute.
Scoateți din cuptor. Scoateți imediat pizza din tigaie și tăiați-o în dreptunghiuri.