Pizza cu brânză de capră fără gătit

Pizza cu brânză de capră fără gătit durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 819 calorii, 15g de proteine, și 61G de grăsime pe porție. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați ciabatta lungă, marinată la grătar și ardei în ulei de măsline, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Asigurați-vă propria brânză de capră pentru brânză de capră, cârnați și ciuperci Wellington (sau Pizza!), Gatiti cartea: brânză de capră Blintzes, și Gatiti cartea: brânză de capră Brownies.
Instrucțiuni
Feliați pâinea în jumătate, astfel încât să aveți două baze rotunde sau lungi.
Scurgeți ardeii, rezervând uleiul.
Întindeți 1 lingură de pesto peste partea tăiată a fiecărei baze.
Se împrăștie peste ardei și năsturel și se sfărâmă peste brânza de capră.
Amestecați lingura rămasă de pesto cu o lingură de ulei din ardei și stropiți-o peste pizza. Împrăștiați măslinele peste.
Tăiați fiecare pizza în pene sau felii și serviți.
Vin recomandat: Sangiovese, Vinul Barbera, Shiraz
Pizzan în meniu? Încercați să împerecheați cu Sangiovese, Barbera Wine și Shiraz. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico]()
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
# 5 Wine Spectator Top 100 din 2009castello di Brolio exprimă eleganța rafinată care este specifică doar terroirului din Brolio. Este un "vin fără sudură" obținut prin selectarea celor mai buni struguri de Brolio, maturați în barriques, cu o amendă lungă în sticlă care îi sporește eleganța nobilă. Sangiovese cu o cantitate mică de Cabernet Sauvignon și Merlotcu această recoltă, a fost în cele din urmă posibil ca Sangiovese să-și exprime potențialul maxim. Culoare rubinie intensă cu nuanțe de granat, are o frumoasăbuchet complex aromatic. Gust de ciocolată / cafea și condimente, posedăconținut elegant de tanin și un finisaj persistent.Chianti Classico este deosebit de perfect ca un compliment pentru felurile principale pe bază de carne, cum ar fi porchetta allo spiedo, tripă, bistecca alla fiorentina, untură Colonnata, mezeluri și finocchiona di cinta senese. Chianti Classico merge bine și cu brânza Pecorino Toscano semi-matură, crostini alla toscana și fagioli al fiasco. Vinul trebuie servit la o temperatură de 60-65 F.