Pizza Cu Brânză Cu Crustă Dublă Vrăjită
Reteta Bewitched Pizza cu brânză dublă crustă ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 35 minute. Această rețetă servește 8 și costă 61 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 109 calorii. Cap la magazin și ridica mix, sos de pizza, foarte apă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Fenicul, Brânză De Capră Și Pizza Cu Crustă Dublă De Măsline Coapte, Pizza Umplută Cu Crustă Dublă, și Tartă de roșii prăjită cu crustă dublă de brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă.
Cuptorul de căldură la 450 F. Spray 12-inch pizza pan cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick și apa fierbinte cu furculița până se formează aluatul moale; bate energic 20 de lovituri. Împărțiți aluatul în jumătate. Apăsați jumătate din aluat în tigaie pentru pizza, folosind degetele înmuiate în amestec Bisquick; ciupiți marginea pentru a forma o jantă de 1/2 inch.
Întindeți sosul de pizza peste aluat. Într-un castron mediu, amestecați brânza și condimentul pentru pizza; se presară peste sosul de pizza.
Așezați aluatul rămas pe suprafața prăfuită cu amestec Bisquick; rulați în amestec Bisquick pentru a acoperi. Formați o minge; frământați de 5 ori.
Rulați aluatul în cerc de 14 inci. Folosiți tăietori de prăjituri în forme de Halloween pentru a tăia forme din aluat (lăsați 1 inch de aluat între decupaje și lăsați 1 inch de margine de aluat netăiat). Îndoiți cercul de aluat în jumătate; așezați peste pizza și desfășurați. Marginile sigiliului.
Așezați decupaje de aluat deasupra pizza, dacă doriți.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până când crusta se rumeneste și brânza se topește.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.