Pizza Chorizo Mexicană (Tlayuda)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Mexican Chorizo Pizza (Tlayuda). Această rețetă face 10 porții cu 242 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de chorizo de porc, sare, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 18%. Încercați Ciuperci Vegetariene Tlayuda, Chorizo Mexican, și Chorizo Mexican pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru toppingul de chorizo și fasole: într-o tigaie mare grea, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu-mare.
Adăugați chorizo și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 6 minute.
Scoateți din căldură și rezervați. Într-o tigaie mare grea, încălziți restul de 2 linguri de ulei la foc mediu-mare.
Adăugați fasolea și gătiți până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Scoateți din căldură și rezervați.
Combinați masa de porumb, 1 1/4 căni de apă și sare într-un bol mare de amestecare.
Se amestecă bine cu mâna pentru a forma un aluat moale, aproximativ 2 minute. Dacă aluatul se simte uscat, adăugați mai multă apă (câte o lingură pe rând). Preîncălziți o tigaie din fontă de 12 inci.
Așezați o bucată de hârtie pergament pe o suprafață plană. Puneți jumătate din aluat pe hârtia pergament și așezați o altă bucată de hârtie pergament deasupra. Folosind un sucitor, întindeți aluatul până când are o grosime de 1/4 inci și un diametru de 10 inci.
Stropiți uleiul în tigaia fierbinte și așezați aluatul masa rulat în tigaie pentru a găti aproximativ 2 minute. Întoarceți-vă pentru a găti pe cealaltă parte.
Întindeți 1/2 cană din fasolea caldă prăjită pe partea gătită a aluatului.
Adăugați 1/4 cană brânză Oaxaca și 1/2 cană chorizo gătit. Continuați să gătiți până când brânza este topită, încă 2 până la 3 minute.
Scoateți pizza din tigaie pe un platou rotund de servire. Sus cu salata iceberg. Condimentează cu sare și piper. Apoi presărați cu frescă de queso sfărâmată și o picătură de cremă mexicană.
Tăiați în pătrate de 4 inci și serviți imediat. Repetați cu jumătatea rămasă de aluat și toppinguri.