Piure de morcovi cu unt rumenit și ghimbir
Piureul de morcovi cu unt rumenit și ghimbir ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 10 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 126 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare, jumătate și jumătate, morcovi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 36%. Rețete similare includ Piure De Ghimbir-Morcov, Tort De Morcovi Cu Glazură De Unt Rumenit, și Somon ars cu boia de ardei cu piure de morcov-ghimbir și Coulis de ardei roșu.
Instrucțiuni
Puneți morcovul și cartoful într-o cratiță mare; adăugați apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 25 de minute sau până când este foarte fraged.
Se scurge bine. Procesați jumătate de cartof și morcov într-un robot de bucătărie până la neted.
Puneți untul într-o tigaie mică. Gatiti la foc mediu 3 minute sau pana cand solidele de unt devin maro deschis, amestecand des.
Adăugați unt brun și jumătate și jumătate la piureul de morcovi.
Adăugați jumătatea rămasă de morcov și cartof, sare și ingredientele rămase; procesați până se omogenizează.
Notă: Beurre noisette este franceză însemnând " unt rumenit."Nu fiți tentați să înlocuiți margarina; nu va avea aceeași aromă sau consistență. Gatiti cu atentie pentru a dezvolta culoarea alunelor usoare ("noisette").