Piure de morcovi cu unt rumenit și ghimbir

Piure de morcovi cu unt rumenit și ghimbir
Piureul de morcovi cu unt rumenit și ghimbir ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 10 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 126 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare, jumătate și jumătate, morcovi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 36%. Rețete similare includ Piure De Ghimbir-Morcov, Tort De Morcovi Cu Glazură De Unt Rumenit, și Somon ars cu boia de ardei cu piure de morcov-ghimbir și Coulis de ardei roșu.

Instrucțiuni

1
Puneți morcovul și cartoful într-o cratiță mare; adăugați apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 25 de minute sau până când este foarte fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se scurge bine. Procesați jumătate de cartof și morcov într-un robot de bucătărie până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Puneți untul într-o tigaie mică. Gatiti la foc mediu 3 minute sau pana cand solidele de unt devin maro deschis, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați unt brun și jumătate și jumătate la piureul de morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De MorcoviPiure De Morcovi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5
Adăugați jumătatea rămasă de morcov și cartof, sare și ingredientele rămase; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Notă: Beurre noisette este franceză însemnând " unt rumenit."Nu fiți tentați să înlocuiți margarina; nu va avea aceeași aromă sau consistență. Gatiti cu atentie pentru a dezvolta culoarea alunelor usoare ("noisette").
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
DificultateMediu
Gata În41 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista