Piure de morcov și păstârnac cu tarhon proaspăt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de morcov și păstârnac cu tarhon proaspăt. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 206 calorii, 1g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, morcovi, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Piure de păstârnac cu creveți saut și tarhon, Piure De Morcovi Și Păstârnac, și Piure De Păstârnac De Morcov Vanilie.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mare cu apă ușor sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați morcovii și fierbeți 5 minute.
Adăugați păstârnacul și cartofii și fierbeți încă 25 de minute sau până când legumele sunt foarte fragede.
Se scurge bine, scuturând orice exces de apă.
Puneți legumele și uleiul de măsline într-un robot de bucătărie și procesați la un piure. Cu motorul pornit, adăugați încet laptele sau smântâna.
Se transferă într-un castron, se amestecă tarhonul și se condimentează cu sare și piper.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;