Piure De Legume Rădăcinoase

Piure De Legume Rădăcinoase
Rădăcină de legume Mash ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 119 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, cartofi de aur yukon, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piure De Legume Rădăcinoase, Piure De Legume Rădăcinoase, și Piure de legume rădăcinoase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1/4 linguriță de sare și următoarele 8 ingrediente într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere la foc mediu; reduceți căldura și fierbeți, acoperit, 15 minute sau până când cartoful este fraged și lichidul este aproape evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scoateți din căldură.
3
Aruncați crenguta de cimbru. Se amestecă restul de 1/4 linguriță sare, piper și jumătate și jumătate. Mash cu un masher de cartofi până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
4
Notă: Deși meniul servește 6, Această rețetă face suficient pentru 8 porții. Refrigerați porțiile suplimentare pentru a vă bucura a doua zi ca parte a puiului, cărnii de vită sau peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
DificultateGreu
Gata În48 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista