Piure de fasole Pinto cu brânză
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegan? Fasolea Pinto cu piure de mână cu brânză ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 356 calorii, 18g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, cățel de usturoi, fasole pinto și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Sifon Cu Lămâie Cu Cremă De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Cel mai bun darn oală de fasole vreodată-Homestyle Pinto fasole w / o opțiune oala sub presiune, Fasole Pinto, și Fasole Pinto Cu Brânză.
Instrucțiuni
Așezați fasolea într-o oală mare și grea.
Adăugați 10 căni de apă, ceapă verde și 1 lingură de untură. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând ocazional. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți parțial și fierbeți până când fasolea este doar fragedă, aproximativ 55 de minute.
Se amestecă în 1 linguriță sare de mare fină. Acoperiți parțial și continuați să fierbeți până când fasolea este foarte moale, adăugând mai multă apă cu pahare dacă nivelul apei scade sub vârful fasolei, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Încălziți 1/3 cană de untură rămasă în tigaie mare și grea la foc mediu.
Se adauga ceapa alba si saut pana se rumeneste, aproximativ 8 minute.
Adăugați usturoiul; se amestecă 1 minut. Folosind lingura cu fante, transferați fasolea în tigaie. Mash cu masher de cartofi la piure grosier, cocoloase.
Se amestecă suficient lichid de gătit cu fasole (aproximativ 1/2 cană) pentru a se umezi.
Se amestecă în brânză. Condimentează după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește 30 de minute. Acoperiți fasolea și lichidul separat și refrigerați. Reîncălziți fasolea la foc mic, amestecând lichidul de gătit cu fasole cu 1/4 cană dacă este uscat.)
Serviți fasolea caldă cu tortilla.
* Brânză ușoară galben deschis, semi-moale, care este diferită de brânza spaniolă îmbătrânită cu același nume. Înlocuiți Cheddar ușor, Monterey Jack sau Muenster.