Piure de fasole Pinto cu brânză

Piure de fasole Pinto cu brânză
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegan? Fasolea Pinto cu piure de mână cu brânză ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 356 calorii, 18g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, cățel de usturoi, fasole pinto și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Sifon Cu Lămâie Cu Cremă De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Cel mai bun darn oală de fasole vreodată-Homestyle Pinto fasole w / o opțiune oala sub presiune, Fasole Pinto, și Fasole Pinto Cu Brânză.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea într-o oală mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați 10 căni de apă, ceapă verde și 1 lingură de untură. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând ocazional. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți parțial și fierbeți până când fasolea este doar fragedă, aproximativ 55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
FasoleFasole
ApăApă
UnturăUntură
3
Se amestecă în 1 linguriță sare de mare fină. Acoperiți parțial și continuați să fierbeți până când fasolea este foarte moale, adăugând mai multă apă cu pahare dacă nivelul apei scade sub vârful fasolei, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare FinăSare De Mare Fină
FasoleFasole
ApăApă
4
Încălziți 1/3 cană de untură rămasă în tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se adauga ceapa alba si saut pana se rumeneste, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă AlbăCeapă Albă
6
Adăugați usturoiul; se amestecă 1 minut. Folosind lingura cu fante, transferați fasolea în tigaie. Mash cu masher de cartofi la piure grosier, cocoloase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CartofiCartofi
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
7
Se amestecă suficient lichid de gătit cu fasole (aproximativ 1/2 cană) pentru a se umezi.
8
Se amestecă în brânză. Condimentează după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește 30 de minute. Acoperiți fasolea și lichidul separat și refrigerați. Reîncălziți fasolea la foc mic, amestecând lichidul de gătit cu fasole cu 1/4 cană dacă este uscat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BrânzăBrânză
FasoleFasole
9
Serviți fasolea caldă cu tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
FasoleFasole
10
* Brânză ușoară galben deschis, semi-moale, care este diferită de brânza spaniolă îmbătrânită cu același nume. Înlocuiți Cheddar ușor, Monterey Jack sau Muenster.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
BrânzăBrânză
MuensterMuenster
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate47
Revista