Piure de dovlecei cu ceapă, usturoi și mentă
Piureul de dovlecei cu ceapă, usturoi și mentă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 112 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți dovlecei, lămâie, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Piure de cartofi cu usturoi prăjit și ceapă caramelizată, Cele mai bune piure de cartofi au brânză de capră, usturoi și ceapă verde, și Două Brânză Usturoi Dovlecei Piure De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aburiti dovleceii pana se inmoaie, 15-20 de minute.
Scurgeți și, folosind o furculiță, zdrobiți dovleceii în strecurătoare pentru a stoarce cât mai mult lichid posibil.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 8 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când începe să se coloreze, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați dovleceii și menta, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând, până se amestecă bine și se încălzește, aproximativ 5 minute.
Se amestecă lingura rămasă de ulei de măsline și se servește cald sau la temperatura camerei cu pene de lămâie.